Termeni si Conditii

Termeni si Conditii

Folosirea si plasarea comenzilor(online sau telefonic) pe www.lenjerii-lenjerii.ro implica acceptarea tuturor termenilor si conditiilor prezente. Recomandam citirea cu atentie a acestora.

Continutul site-ului(imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date) este proprietatea www.lenjerii-lenjerii.ro si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al administratorului site-ului a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

www.lenjerii-lenjerii.ro nu este producator, lenjeriile sunt stas si nu se pot modifica sau croi pe comanda dupa alte dimensiuni.

Promotiile si reducerile de pe acest site sunt valabile in limita stocului disponibil si atat cat sunt prezente pe site.

Promotia 1+1

  • Promotia este valabila doar pentru produsele aflate in categoria 1+1

  • Promotia este valabila in limita stocului disponibil.

  • Selectati cele 2 produse dorite si completati datele cerute in cosul de cumparaturi. La finalul comenzii veti gasi reducerea specifica pentru fiecare oferta de 1+1.

  • Produsele din oferta 1+1 NU se schimba cu altele si NU se returneaza. Pentru a evita situatiile neplacute cititi cu atentie descrierile la fiecare produs in parte.

Pozele lenjeriilor de pe www.lenjerii-lenjerii.ro sunt cu titlu de prezentare si lenjeriile pot fi diferite fata de poze, in sensul ca cearceaful de pat este imprimat ca cel de pilota, fetele de perna nu sunt incadrate ca in fotografii, fiind taiate asa cum vine la rand materialul, numarul de piese este cel specificat pentru fiecare lenjerie in parte la descriere, nici o lenjerie nu are nasturi decorativi pe fetele de perna.  Lenjeriile sunt imprimate in totalitate, exceptie fac cele la care este specificat ca sunt uni sau au componente uni. Toate detaliile specificate la fiecare produs in parte la descriere coincid cu realitatea.

Preturile afisate nu includ taxele de transport.

Livrarea produselor:

Produsele noastre se livreaza prin Curier Rapid de Luni pana Vineri!

Costul transportului este 20 lei.

 

PLATA PRODUSELOR se face ramburs la primirea coletului.

Timpul de livrare:

Comanda dumneavoastra va fi procesata si livrata in cel mai scurt timp posibil.

Termenul de livrare prin Curier Rapid este de 24H, 48H sau 72H lucratoare de la confirmarea telefonica a comenzii in functie de localitatea de livrare, de conditiile meteo sau de perioada in care se face livrarea. 

Livrarile se fac de Luni pana Vineri. Sambata si Duminica NU se fac livrari!

ATENTIE!!! NU EXPEDIEM COMENZI PERSOANELOR CARE AU REFUZAT PRIMIREA UNEI COMENZI ANTERIOARE!

Returnarea Produselor:

Conform legislatiei din Romania Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

ATENTIE! PRODUSELE SPALATE SAU FOLOSITE NU SE RETURNEAZA SI NU SE SCHIMBA!

NU se pot returna produsele care fac parte din ofertele de 1+1 , cele care primesc reduceri suplimentare fata de preturile afisate pe site si nici cele aflate la reducere sau lichidare de stoc.

Puteti sa returnati produsele cumparate de pe www.lenjerii-lenjerii.ro in termen de 10 zile de la cumpararea lor. Legislatia in vigoare se aplica persoanelor fizice. Ai dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui anumit motiv. Cheltuielile directe de returnare vor fi suportate de catre client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de maxim 30 de zile de la retur intr-un cont bancar pus la dispozitie de client. Notificarea de returnare va fi trimisa prin email la adresa: contact@lenjerii-lenjerii.ro.

In caz de retur vi se vireaza in contul indicat de dvs doar valoarea produsului, fara taxele de transport!

In cazul in care beneficiati de transport gratuit si doriti returnarea produselor, vi se vor retine din bani costurile aferente expedierii coletului respectiv 20 lei pentru transport. 

In cazul schimbului de produse se va achita de catre cumparator 40 lei taxa livrare + schimb colete.

Returnarea unui produs este posibil doar in situatia livrarii acestuia prin CURIER RAPID. Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat, sa nu prezinte urme de utilizare si sa aiba asupra sa toate documentele insotitoare cu care a fost expediat. Produsul returnat se trimite doar in ambalajul original, fara ca acesta sa fie deteriorat. Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare si nu poate fi vandut ca si produs nou, ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, aprobata si modificata prin legea nr. 51 din 21/01/2003. Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati pe email la adresa contact@lenjerii-lenjerii.ro sau la numerele de telefon: 0720.563.548, 0753.460.644.

ATENTIE!!! NU PRIMIM RETUR COLETE CU PLATA RAMBURS SAU CARE SUNT LIVRATE PRIN POSTA ROMANA. DUPA PRIMIREA SI VERIFICAREA PRODUSULUI RETURNAT BANII VOR FI RAMBURSATI CATRE DVS PRIN DEPUNERE SAU TRANSFER BANCAR IN CONTUL DVS.

Materialele din care sunt facute lenjeriile sunt moi si placute la atingere, grosimea lor variind de la o categorie la alta.

Toate produsele noastre se spala doar la masina, la 30 - 40 grade, fara inalbitori. Recomandam spalarea inainte de prima folosire.

Dimensiunile specificate pot varia cu ±5%

Va multumim ca ati ales site-ul nostru si va asteptam cu drag comenzile fie online, adaugand in cos produsele sau la 0720.563.548 ~ 0753.460.644