Returnare Produse

Conform legislatiei din Romania Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Puteti sa returnati produsele cumparate de pe www.lenjerii-lenjerii.ro in termen de 10 zile de la cumpararea lor. Legislatia in vigoare se aplica persoanelor fizice. Ai dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui anumit motiv. Cheltuielile directe de returnare vor fi suportate de catre client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de 30 de zile de la retur. Notificarea de returnare va fi trimisa prin email la adresa: contact@lenjerii-lenjerii.ro.

Returnarea unui produs este posibil doar in situatia livrarii acestuia prin CURIER RAPID. Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat, sa nu prezinte urme de utilizare si sa aiba asupra sa toate documentele insotitoare cu care a fost expediat. Produsul returnat se trimite doar in ambalajul original, fara ca acesta sa fie deteriorat. Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare si nu poate fi vandut ca si produs nou, ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, aprobata si modificata prin legea nr. 51 din 21/01/2003. Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati pe email la adresa contact@lenjerii-lenjerii.ro sau la numerele de telefon: 0720.563.548, 0753.460.644, 0769.594.784.

In cazul in care beneficiati de transport gratuit si doriti returnarea produselor, vi se vor retine din bani atat costurile aferente expedierii coletului cat si de returnare a acestuia, respectiv 19 lei.In cazul in care ati beneficiat de taxa PROMO de livrare la returnarea produselor se va retine intreaga suma de livrarea a coletului, respectiv 19 lei. In cazul schimbului de produse se va achita de catre cumparator taxa de livrare de 19 lei si taxa de schimb de 10 lei, total transport fiind 29 lei in cazul schimbului de colete.

Informaţii Comanda

* Nume:


* Prenume:


* E-Mail:


* Telefon:


* ID Comandă:


Data Comandă:

Informaţii Produs & Motivul Returnări

* Nume Produs:

* Cod Produs:

Cantitate:
* Motivul Returnări:
Produsul este Deschis:
  

Defecte sau alte Detalii:
Introdu codul in căsuţa urmatoare: